14/2/08

Una festa ... imprescindible?

Els ocellets canten, el sol brilla resplandorosament, els enamorats caminen tranquil·lament pel carrer, i la gent sensata es mofa pels cantons. Les botigues s'omplen de regals d'allò més romàntics: targetes en forma de cor, coixins en forma de cor, nines en forma de cor, llibretes en forma de cor, anells en forma de cor, maquinetes en forma de cor... en fi, l'originalitat brilla per la seva absència. Un dia genial per a aquells que els agrada arreglar les coses ràpidament. Ara és el moment, si senyor, surt al carrer cartera en mà i compra tot allò que pot fer entendre tot el que sents. Perquè una ploma estilogràfica en dibuixos de corets val més que mil paraules, no ho dubtis.

2 comentaris:

Jubilee ha dit...

Això sembla un anunci... segur que volies fer aquesta carrera?
Ja saps "carinyet del meu cor, pluma fràgil d'ocell resplendoros" (ho poso entre cometes perquè té drets d'autor /a aquesta frase) que els ocells cantent tots els dies sota la brillantor del sol. I que la tica, la poca,la xoca i la foca (no se qui són) però diuen que volen coneixe't, perquè creuen que les teues paraules són tant belles, tant tendres i tant.. tant... impactants que mereixen estar guardades dins d'una caixeta, per a què es pugen guardar per sempre.( m'he repetit?) Una caixeta de fusteta lligada en una cordeta rodoneta i de color verd. Verd! el color que a tu t'agrada o que t'agrada a tu!
Oh dulcinea mia! Tengo el corazón roto de tanta alegría...
De què parlavem?

Manel ha dit...

Hola, tot i que ja fa dies que has publicat aquesta entrada, jo hi escric avui, perque, pos perque ara no estic fent res i tenia ganes de fer alguna cosa, tambe es per dir coses, suposo, com per exemple l'us indiscriminat de fer us de la paraula coses, com te repetixo,eh?
Fent cas ommis de la regla que diu que no escriguis la parula definida a la definicio, dire que les coses son coses,i nomes aixo, mmm, podria ser mes exlicit, potser pero no pasara en aquests moments, be per abreviar dire que si no te cap sentit, pero ja se sabia, no?
Fins la proxima.