2/2/08

Silenci...

Sorolls. La vida està plena de sorolls. Clings, clongs i clecs que invaeixen casa teva sense el teu permís. L'estufa es queixa mentre intenta escalfar una petita habitació; el brunzit de l'ordenador mentre pensa se't clava al cervell, ja que ell no pensa silenciosament com tots, o gairebé tots; el vent udola al carrer i s'endú la terra i la merda. El silenci no existeix (bé, a l'espai sí) però tot i així molts dies el desitgem de tot cor. Què hi hem de fer? Un altre dels desitjos de coses impossibles.

3 comentaris:

Jubilee ha dit...

Fa fred si no encens l'estufa, el soroll de l'ordinador ve acompanyat d'una escalfor agradable, en el cas que tingues els peus freds els pots posar a sobre i et serveix per escalfar-los.
Encara que trenquen el silenci ho fan per a que estigues calenteta.. (això últim no ha sonat massa bé)

Manel ha dit...

Be,una altre cop no se que dir(fet que es dona en un 90 % de les vegades).I despres d'aquesta xorrada, podem parlar seriosament, tot i que el silenci es objecte dels mes profunds desitjos, es una de les coses mes dificils d'aconseguir, no imposible,pero tot i la necessitat de tenir-lo la veritat es hi ha una altra cosa que es mes necessaria que es l'anti-silienci sigui so o soroll, ja que ens almentem d'ell, i al tenir-lo continuament al nostre voltant fa que apreciem es el silenci, pero ben poques persones podrien viure nomes amb el silenci, i realment els faria falta alguna cosa; tot aixo es pot estrapolar per altres sentiments i desitjos que poden experimantar qualsevol persona. Fet pel qual podem resaltar tot allo que es petit i insignificant fins a fer-ho tan important, perque realment s'ho mereix(si ja se que aki mai flipat una mica, pero es el que realment expresa el silenci per a mi, entre altres coses).
Nomes en resta dir que intentare seguir les novetats d'aquest blog.

Anònim ha dit...

Uff! Sí, el silenci és complicat d'aconseguir... però sempre podem buscar aquells sorolls que ens agraden, en un paisatge idílic... Imagina't tirada, en un prat. Sents els ocellets, sents l'aigua d'aquell petit rierol, el murmur del vent, que et convida a volar... Fantàstic, no?
Pos ara torna a la realitat!!! Estas davant d'un pc, probablement perquè no tens res millor a fer!!! Una proposta? Pos truca'm i te faig un massatge. Si no tens el meu tlf, demana-li a Aida jajajaja.
Aida, ets única!!! T'estimoooo