10/3/08

"El cristal de mi pecera tansolo lo ensucias tu"

A l'entrada d'avui tractaré dos temes importants per a després continuar escrivint sobre coses irrellevants.
En primer lloc, voldria repassar així una mica per damunt el resultat de les eleccions d'ahir (9M)Ja sé que tothom n'està fins a dalt d'aquest tema en un dia com avui i és per això que també vull fer-ne menció. El que sobretot recalcaria és la sorpresa que m'ha produit la gran pèrdua d'escons dels partits nacionalistes; bé potser no és sorpresa perquè després del caire bipartidista que se l'hi ha donat a aquestes eleccions, era d'esperar. Com molt bé va dir Llamazares, el tsunami bipartidista ha arrasat a la resta de partits.
En segon lloc, parlaré d'un fet bastant insòlit i que potser us costarà una mica de creure. Farà cosa de tres o quatre dies vaig publicar en aquest mateix blog una entrada que es titulava bifurcacions, encara que això no és l'important de la qüestió. El que em té profundament preocupada i confusa és el fet de que un assidu a qualsevol blog que es dedica a omplir-los de comentaris encara no l'ha comentat. Sí sí, estic parlant de tu Manel. Estic molt enfadada amb tu.
Ara en teoria tocaria parlar sobre temes irrellevants, així que, per ser breu, només diré que només falten 5 dies per al concert de Marea, i que sense dubté, allí estaré!! (Sí, el títol va per aquí)

3 comentaris:

Manel ha dit...

A vore, que m'han dit que hai descuidat el temps dedicat a omplir en comentaris este espai, i no patixques que comentare la entrada bifurcacions, i com que he decidit no parlar de politica durant un cert temps, ja que he acabt una mica esgotat de la campanya de nomes 6 mesos...
I si no se parla del tema del dia nomes em queda parlar del tema del dia de dema, que pasar? no ho se, perque no ha passat encara.
Pero meu puc inventar...
Dema m'aixecare pensant que sera un gran dia, em sentire descansat, i despreoucupat, surtire al carrer i me trobare un maleti ple de billets de 500 euros, i en ves d'agafar lo bus para anar a la facultat, l'agafare para anar a algun lloc(no se quin encara)(aixo me recorda al desig majoritari de les pubilles d'amposta(no pera que ho dic aixo ara))Weno i se no es molt demanar, coneixere a una tia que me fara feliç i a la inversa espero, i weno aixo sera lo que pasara dema, entre altres coses(diuen que somiar no costa res).Tampoc demano res de l'atre mon.Pero com se que no pasara, anirem fent com sempre...
Per cert, intentare fer lo maxim llarg posible este comentari...
I ara que podria dir, podira explicar com se fa un transformda de laplace, pero llavors necesitaria esta i unes quants entrades mes, aixi que no ho fare.
Sento musica mentres escric, pero no ve del meu portatil(lo que me fa pensar que ve dels veins) No entenc lo que diu, pero sento la tonada, i a les que la canten.
Ahir mentre intntava dormir, no pensant en l'examen d'avui, reflexionava lo que dien, l'ama de l'habitacio es del pais basc i parlaven,i en una rafaga de paraules vaig sentir parlar del delta de l'ebre,i enseguida em vaig posar a escoltar la conversa(si que raro, Manel escolta les converses ajenes).
Una vibracio sacseja el portatil quan hi poses un cd, es mou, i fa soroll(no se para que ho diu).
Bona nit diu quan abandona l'habitacio.
Reptes de batalla, escas armament, derrota segura,(?????),
Coma, punt, punt i coma,dos punts,(parentesis).
He descubert uns nous aliats els parentesis(que m'ajuden a escriure entre parentesis(quina ironia ciclica,no?)
Weno com me sembla que ja començo a desvariar(nomes ara?)acabem aqui.
Salutacions.

Anònim ha dit...

A vore, que les eleccions ja han passat, uns han guanyat, els altres han perdut i els demés, els ciutadans d'apeu mos hem quedat igual... Uns més contents que els altres, però què hi farem!!!
Sí, els partits nacionalistes han perdut molts vots, però ha estat perquè la societat s'ha volcat a votar a un dels dos "grans". Si un té clar el què no vol, simplement va i vota el que creu més convenient, en aquest cas, l'oposició. Tranquils, que a les autonòmiques els vots aniran cap als de casa, com sempre... tot i que aixo de que son de casa... s'hauria de posar entre cometes, així: "de casa" perquè a vegades ho dubto. Uns, que pacten amb els altres i apoien el PHN, que no és el PH Neutro precisament... els altres, que pacten amb els altres (que mal queda, aixo, pero es igual) i a part de no apoiar el PHN, cosa que trobo lloable, només fan que cagar-la... a vore si enlloc de criticar-se els uns als altres i de tirar-se els trastos algun dia decideixen fer política, mirant per la població, pels seus votants, (o no... jajaja), pels i les joves, pels adults, per la gent gran i la no tan gran. En fi, que mirin menys per les seves butxaques, i més per la població del seu País, de la seva Nació, Pàtria o como li vulguin dir.

Piro a sobar-la que és tardíssim!!!

oso ha dit...

manel ma fet riure XD Es un caxondo este... pos vaiga si ta escrit aida... ara ja no te queixaras del pobre manel, tenia que estudiar i tu aqui dient-li coses aiai, moltes expectatives tenim en marea...