6/3/08

Barbes i barbuts

Si mires al teu voltant pots distingir tres tipus de persona.
Per una banda tenim els afeitats, aquells que cada dia abans de sortir de casa han de passar-se la maquineta d'afeitar. Ho tenen per costum i ho fan com aquell qui es renta les dents. Inclús n'hi ha que ho fan més d'un cop al dia.
També estan els barbuts, aquells qui, o per amagar una mica el rostre o simplement perquè els agrada, s'afeiten de quan en quan.
Per acabar, parlarem de les barbes. Les barbes en realitat també són persones! Sí, baix d'aquella mata de pel hi ha algú. No us feu els sorpresos, al fons ho sabieu.
Dit això només dir-vos que no cal escollir, sempre està l'indecís que no sap si barba, barbut o pelat.
Vinga!

3 comentaris:

Jubilee ha dit...

Quan enumere'm deixem l'element més important (per nosaltres) per al final.
M'he donat pressa a escriure, perquè he estat jugant al tetris, i ara em dona la sensació que cauen les lletres, i si no escric ràpid es coloquen malament.I farà que cada cop la cague més i més, i finalment, serà impossible arreglar-ho.

(Manel!!! surt d'aquí dins!!!, (ja no parlo del que s'ha de parlar))

[noooooo, m'ha apegat lo dels parèntesis també]

H

Manel ha dit...

Es una diferenciació interesant, i que si, deixa constancia de les teves preferencies en aquest tema, i si, també son persones els que es troben darrere les barbes, pero la barba te una cosa bona, que si te l'afeites torna a creixer,i que si te la deixes creixer sempre te la pots afeitar, tot depen, de com t'agradi, pero també pot representar com es algu, o com es troba el teu estat d'anim, en definitiva, es una part mes de la persona, i com totes hi es per alguna rao, nomes aixo ja la fa important.
Salutacions.

fania ha dit...

És una classificació molt bona i molt clara. I que a més a més segons com es cada persona et pots fer una idea de com és el caràcter d'aquesta. I ja ser que moralment és incorrecte però tots tenim una idea de les coses o persones abans de veure-les, sols hem de saber alliberar-nos d'aquest prejudici.

De cara als altres.... esteu tots com una cabra.... i no em pregunteu a que ve ara això perquè no n'estic segura... m'ha vingut al cap quan he llegit el comentari de julia...

Xitoss